Prisvindende fotograf – Personlig fotografering

 

Vi tilbyder….

Portrætfotograf Fredericia – Portrætfotografering i Fredericia handler for mig om, at finde frem til personen jeg skal fotografere, og “fange” det på billedet, og derigenne vise den person, jeg har foran kameraet, som han eller hun er. Det handler altså om at fremhæve personlige egenskaber ved personen på portrættet.
-Professionelle portrætter
 
Erhvervsfotograf Fredericia med fokus på professionelle og stilrene erhvervsfotos. Vi laver naturligvis også fotografering af diverse virksomheder og erhverv i Fredericia. Vi har en reklamefotografisk tilgang til billederne. Det sikre jer flotte og kreative vinkler, samt teknisk flotte fotos til hjemmesider, tryksager etc.
-Ærlige erhvervsfotos
 
Bryllupsfotograf Fredericia til kreative og spændende bryllupsbilleder. Skal i bruge en bryllupsfotograf i Fredericia, der kender byen og de gode lokationer godt, så smid os gerne en mail. Vi er gerne behjælpelig med både kreative bryllupsbilleder, god fototeknik, mange billeder fra den store dag. Vi elsker jobbet, som bryllupsfotograf i Fredericia.
-Kreative bryllupsbilleder.
 

Som fotograf Fredericia arbejder vi med mange forskellige opgaver

Som fotograf Fredericia arbejder vi med mange forskellige opgaver. Men mest bevæger vi os indenfor Erhvervsfotoreklamefotobryllupsfoto og portrætfoto. Dygtige og uddannede fotografer med en frisk og ny tilgang til portrætfotografiet i Fredericia. Vi tilbyder både halve og hele dage on-location. Få en fotograf til at følge jeres virksomhed en dag og se dagen gengivet i billeder og portrætter.

Vil i have en fotograf, der kender Fredericia rigtig godt. Kender til de lokale virksomheder og byens unikke omgivelser, så ta en dialog med os og se om vi sammen kan skabe et spændende visuelt image af dig og din virksomhed eller til privaten hvor du end måtte mangle billeder.

Bryllupsbilleder

Vi kører som landsdækkende bryllupsfotograf.

Børn og Baby

Vi laver børnefotos og babyfotos hvor i ønsker det.
 

Gravid fotografering

Mavebilleder af hvor selve livet begynder.
 

Mode fotografering

Vi laver kreative modelfotos til din nye portfolio.
 

Reklamefotografering

Lad os lave jeres næste spændende reklamefotos.
 

Portrætfotografen