Familie og gruppe

Et familie foto eller gruppe foto er en perfekte gaveidé.
Mange får lavet et gruppebilleder af hele familien, med både søskende, med forældre, bedsteforældre, klassekamerater, fodboldvennerne eller nogle helt andre. Kun fantasien sætter grænser.

fredericia

Slut med kedelige gruppefotos

Et familiebillede eller gruppebillede behøver ikke være kedeligt. Det kan laves på mange forskellige måder med mere dynamik. Det kan uden tvivl være en god idé at lave billederne udenfor, hvor der er bedre mulig for at bruge lokationen til at skabe dynamik og bevægelse i fotografiet.

Det kan sagtens være et sted, I har tilknytning til i Jeres lokalområde eller på anden måde har kontakt til. Vi hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige lokation for Jeres familiebillede.

gruppefoto_fredericia

En sjov begivenhed for familien

Fotografering af familien får som regel smilene frem hos alle, og vi gør meget ud af, at fotografering skal være en sjov og god oplevelse for alle.

gruppefoto-fra-fredericia

Fotografering af jeres familie eller en gruppe

Fotografering af grupper eller familiefotos i og omkring Fredericia, kan gøres stort set hvor i ønsker det. Vi fotograferer alle slags grupper, om det er store kor fotos, bands, firma grupper, eller familiefotos, i siger bare til, og vi kommer gerne.

famile_foto