I fotostudiet fotograferer vi .......

Fotostudio Fredericia

Vil du gerne i vores nye fotostudio i Fredericia og have lavet dine næste billeder til markedsføring, virksomhedsfotografi, medarbejderportrætter, produktfoto, børne og babybilleder eller gravide maver. Så kontakt os herunder.

Kontakt
Billeder i vores

Fotostudio

Hos Fredericia Fotografi tilbyder vi en bred palette af muligheder for professionelle billeder af højeste kvalitet. Vi har gennem årene arbejdet med mange forskellige opgaver og udfordringer, hvor den vigtigste opgave for os har lagt i at forstå og lytte til vores kunders ønsker og behov. Det vigtigste for os er at fange essensen af den oplevelse, stemning og følelse der er at finde i den fortælling, vores kunder ønsker, der bliver fortalt. Her på siden kan du se nogle af de muligheder, vi tilbyder at fotografere i vores fotostudie.

Der er mange måder at få taget virksomhedsbilleder på. Det kan være stemningen på kontoret, virksomheden udefra eller øjeblikke, som beskriver den stemning og kultur, der er i virksomheden. Virksomhedsbilleder fra Fredericia, kan være en fordel at bruge på sin hjemmeside, da potentielle kunder her kan få et indtryk af, hvem din virksomhed er, og hvilke kerneværdier I vægter. Det øger dermed også chancen for at vinde kundernes tillid, da man kan se de mennesker, der er bag virksomheden. Som privatperson kan du få taget et portrætbillede med forskellige baggrunde og motiver. Her kan det enten være som enkeltperson eller til et familiebillede. Vi hjælper også gerne med portrætbilleder til dit CV.

musiker portræt i fotostudio
malerisk portræt Esbjerg
reklame
sort-hvid-portræt
stranden
portræt til hjemmeside
sangerinde portræt
kvinde i fotostudio
Fotojournalismens
cv-portræt-foto
Fotojournalisme
portræt-til-hjemmeside
tjener portræt
kvinde i studiet
Fotojournalisten
foto portræt
portræt-billeder-1
vejle gravid fotografer
koncert Esbjerg
foto til hjemmeside
dirt
CV portrætfotografering
gravid foto natur vejle
gravid billeder fotograf Vejle
Vi laver også

Portrætbilleder

Vi tilbyder både portrætbilleder til private og erhverv i vores fotostudio i Fredericia. Når det kommer til erhverv, så oplever vi flere forvente, at portrætbillederne af deres medarbejdere skal være klassiske og professionelle. Der er dog langt flere muligheder for at skabe et portrætbillede med mere dybde, personlighed og passion, uden at det påvirker det professionelle indtryk af billedet. Vi håber, du har mod på en uforpligtende snak, hvor vi kan vise nogle af de forskellige muligheder, der ligger for dig.

Har du en nyhed, du skal lancere, eller skal du interviewes, er det en stor fordel at have dine pressebilleder klar på forhånd. Dermed er du sikker på, at det er i høj kvalitet, og at billedet er udvalgt med det fokus og budskab, du ønsker at det skal give i forbindelse med en artikel. Pressebilleder kan også bruges på hjemmesiden eller i forbindelse med blade og magasiner, der sætter rammerne for, hvem du er som leder, direktør eller ansigt udadtil, for virksomheden du repræsenterer. Et pressebillede kan både tages i fotostudiet i Fredericia eller et andet sted, hvis du føler det giver mening i forhold til din virksomhed, dit produkt eller det signal, du ønsker at sende. Vi kan både hjælpe med pressebilleder af dig som enkeltperson eller et fællesbillede.