portrætfotografering i hele Trekantsområdet

Portrætfotograf Fredericia

Portrætfotograf Fredericia og Trekantsområdet

Professionelle portrætfoto i Fredericia.

Portrætfotograf Fredericia ved prisvindende fotograf. Portrætfotografering i Fredericia handler for os om at finde frem til personen vi skal fotografere og “fange” det på billedet og derigenne vise den person vi har foran kameraet som han eller hun er. Det handler altså om at fremhæve personlige egenskaber ved personen på portrættet. Ved at rykke portrætfotograferingen ud i naturen, opstår der flere muligheder for at “skabe en historie” i portrætfotoet. Der kan med forskellige baggrunde skabes forskellige udtryk i portrætbillederne.

portrætbillede
en dygtig portrætfotograf
portrætfoto til business
portrætfotografi
portraetter
Erhvervsportræt
portræt af ansat
portrætfotografering
portrætfotografering

Det starter med et portræt!

Portrætter bruges mange steder idag. Både på de sociale medier og på virksomhedernes hjemmesider. Portrætter taget ved professionelle fotografer, dukker mere og mere op på datingsider.

Trustpilot_logo

Et portræt er meget mere end bare et portræt. Mange af os skænker det ikke mange tanker eller betydning, et sådan billede kan have. Billeder med til at skabe en visuel forståelse og et indtryk af personen bag portrættet. Vi har altid haft den største passion for fotografering af stærke personlige portrætbilleder.

Under portrætkategorien hører også profil billeder, erhvervsportrætter, CV billeder og skarpe billeder af virksomhedens ansatte hvor de udstråler imødekommenhed og selvsikkerhed. Når vi fotograferer dine portrætfoto arbejder vi udfra den strategi vi sammen aftalte inden vi gik igang med selve fotograferingen.

Portrætfotograf til personlige portrætter

Fotografering af portrætter handler for os om at fange det personlige i personens udtryk. Det skønne smil, de flotte øjne, det gyldne hår eller blot det stærke menneske bag ydret. Portrætfoto er blevet et af de emner vi elsker at beskæftige os allermest mest.

Portrætfotoet skal have glød og kant, samt et personligt udtryk. Portrætfotografen skal sikre sig rum for dynamik og kreativitet og sørge for at den der fotograferes slapper af og hygger sig i fotografens selskab. Samtidigt er det fedt med så mange billeder som muligt, så man kan sætte dem sammen i en flot sammenhængende kollage.

Vi ser på billeder hver eneste dag.

Portrættet gør en forskel

VI SKABER OPMÆRKSOMHED

Vi portrættere mennesker

Portræt fotograf

Portrætfotografering er selvfølgelig mange ting, men det har altid at gøre med et foto af minimum én person. Oftest er, der kun én person på billedet, og det kan være et close-up portræt eller i fuld figur eller være mere over i et stemningsbillede, hvor der er mere miljø med på portrættet.

portraetter

Portrætfotografen guider dig

Kontakt os, så vi vvedhvordan vi får lavet præcis det portræt, du drømmer om. Som erfaren fotograf har jeg en god guide portrætfotografering, lige fra påklædning til valg af lokation for selve fotograferingen. Har du spørgsmål, så tag endelig fat i mig, så vi kan lave det portrætfoto, der viser dig, som du er.
portræt af en person

Portrætter udendørs

Portrætfotografering behøver ikke altid laves i fotostudiet. Man laver oftest mere spændende portrætfotos ved at bevæge sig udenfor. Man kan vælge naturen ved vandet eller i skoven, som baggrund. Det kan også være en rå sten mur eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser.

portræt af pige

Skriv til os ……