+4542679011

Børnefotograf Fredericia

Børnebilleder i den kreative stil

Børnefotograf Fredericia – børnefotografering ved uddannet fotograf. Jeg laver børnefotos i den sjove og kreative stil. Børnene skal hygge sig og have det sjovt med selve fotograferingen. Når børnene hygger sig og slapper af i fotografens selskab, så kommer de gode og anerledes børnebilleder.

børn-fredericia-fotograf børne-fotografenbørne-fotografering børnefoto_fredericia

Børnefotograf Fredericia

Jeg fotograferer børnefotos enten via mit mobile studio hjemme hos jer, eller on-location et sted som i vælger. Det kan være på en legeplads i eller omkring Fredericia. Det kan være en skov, en park eller på en havn eller ved stranden. Uanset hvad i vælger, så får børnene en oplevelse af de ikke er “bundet” af at skulle “sidde stille” i et stort fotostudio, med “store farlige flash lamper”, der blinker konstant.

Husk vi også laver billeder af babyer og nyfødte.

fotos-af_børnbørnefoto_fredericia1

Fotografering af børn

Børnebilleder skal ikke masseproduceres, og derfor laver jer heller ikke børnebilleder konstant. Jeg laver et nøje planlagt antal ud og sikrer derfor kreativiteten og energien er intakt når jer skal arbejde dagligt med selve fotografiet.

fotograf-børn-fredericiabørnebilleder-fra-fredericiabørnebillede1

Børnefotografering

Børnefotografering er en af de typer fotografering jeg brænder allermest for, og derfor vil jer altid gerne sikre mig at i som forældre får en god oplevelse og bliver glade for jeres børnebilleder, og i derefter vil anbefale mig til andre forældre eller familier, der ønsker at få nogle nytænkende og anerledes børnefotos.

Se børnebilleder ved en dygtig børnefotograf her.

børnefotograf fredericia

Kreative billeder af børn er en udfordring

Som børnefotograf har man sjælden børns opmærksomhed ret længe af gangen foran kameraet, før de vil videre og lege med noget andet eller andre. Livet er alt for spændende til at sidde, der og smile på kommando. Derfor er man som børnefotograf, nødt til at “kravle ned i børnehøjde” og være tilstede hvor børnene er. Vi elsker at fotografere børn og vi elsker at kravle rundt i marken, eller på græsplænen eller i skoven, hvis det bare handler om det perfekte børnefoto. Børnefotografering er både sjovt og udfordrende for en kreativ og anerledes børnefotograf.