erhvervsfotograf

Erhvervsfotograf Fredericia

Fotografering af erhvervsportrætter og virksomhed

Erhvervsfotograf Fredericia med fokus på professionelle og stilrene erhvervsfotos. Vi laver naturligvis også fotografering af diverse virksomheder og erhverv i Fredericia. Vi har en reklamefotografisk tilgang til billederne. Det sikre jer flotte og kreative vinkler, samt teknisk flotte fotos til hjemmesider, tryksager etc. Vi kommer selvfølgelig ud i jeres virksomhed og laver billeder af ansatte eller ledelsen. Det gør vi fordi vi ved vores erhvervs kunder gerne vil have så lidt forstyrrelse i den daglige arbejdsgang, som muligt.

       

Fotografering af virksomheden

Vi laver også både interiør og eksteriør fotografering af selve virksomheden, så billederne på jeres hjemmesider udstråler i er seriøse omkring jeres forretning og gerne vil vise jeres virksomhed i Fredericia frem for nuværende og kommende kunder.

Idag er de fleste mennesker aktive på nettet, og det har derfor aldrig været vigtigere med flotte repræsentative billeder på hjemmesiderne. Skriv til os og hør mere om erhversfotografering i og omkring Fredericia.

Events og housewarming etc

Skal i holde et event eller en housewarming i Fredericia eller omegn og vil i gerne efterfølgende vise omverden jeres event eller nye tiltag, så overvej da en professionel erhvervsfotograf til opgaven. Vi laver altid masser af billeder og sikrer os i får det hele med. Kontakt os og hør mere om event fotografering og erhvervsfotografi hos os.

             

Medarbejderportrætter (Erhvervsfotograf)

På jeres “om os” side, vil man altid forvente at se lidt mere om virksomhedens ansatte og dennes personlige profil. Her er det utrolig vigtig for virksomhedens image, at dit portræt og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud, for at sende et seriøst signal fra jeres side. Så jeres profil fremstår både unik og prof.

Vi medbringer derfor altid transportabelt studie med lys og baggrunde, så vi kan lave lige præcis den type portrætter i gerne vil have til enten hjemmesiden, kataloger, brochure osv.

Miljø og On-location billeder

I vil med garanti gerne vise jeres flotte virksomhed frem på jeres spændende hjemmeside eller i en reklame for virksomheden, sørg derfor det bliver gjort på en ordentlig måde. Vi “opsætter” nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår reelle og ærlige.

Læs mere om erhverv og foto her.

Vi laver også Pack Shots og produktfotografering

Hvis i står med de flotteste produkter med den smukkeste indpakning, er det selvfølgelig vigtig at få vist disse frem for jeres kunder og potentielle kunder, og det gøres altså bedst med professionelle pack shots og produktfotos. Varen kommer bare mere til sin ret, når billederne er lavet ordentlig.

Som kommerciel erhvervsfotograf i Frederica

Som kommerciel erhvervsfotograf i Fredericia, laver vi mange forskellige typer erhvervsfotografiske opgaver. Vi har indledningsvis en god dialog med virksomheden vi skal fotografere, hvor vi får snakket om behovet for billeder. Vi mener det som regel er bedst fotografen møder op hos jer og laver billederne on-location. Det giver den bedste sammenhæng på hjemmesiden og de sociale medier, hvis kunderne kan genkende virksomheden og de ansatte, når de møder jer både på nettet og i virkeligheden. Det skaber samhørighed og folk føler sig mere trygge ved at handle med jeres virksomhed.