Er det på tide at få lavet et professionelt portræt?

Som portrætfotograf i Fredericia, kan vi garantere dig at du får taget super professionelle portrætfotos til uanset formålet: Det kunne være til:  linkedin, facebook, dating, brylluppet, barnedåben, til virksomheden eller ansøgningen.

Vi finder i fællesskab frem til, hvilke behov du har for billeder, og hvad de skal udstråle, og tager den så derfra, om du skal fotograferes i både sort/hvid og farve, med en ensfarvet baggrund i studiet eller med arbejdspladsen i baggrunden, om du skal have taget fotos, hvor du har forskelligt tøj på, eller om vi skal bruge en stylist eller makeup-artist, hvis du føler dig bedre tilpas på den måde.

portrætfoto-fredericia

I kan også få lavet portrætter i virksomheden

Overvejer i få lavet portrætter af medarbejderne til virksomhedens hjemmeside, så kommer vi ud til jer og tager billederne on-location ved virksomheden, hvor muligheden for at få arbejdspladsen med i baggrunden er tilstede. Det skaber ægthed og samhørighed i billederne, og det er samtidig tidsbesparende at fotografere alle medarbejdere på en gang.

portrætter i virksomheden

Personlighed og autencitet

Som erfaren fotograf, er det vigtigste : autencitet og personlighed i billederne. Det opnår vi bedst ved, at du før, under og efter fotograferingen føler dig fint tilpas i fotografens selskab, og hvor vi selvfølgelig guider med din kropsholding, og at du er “til stede i øjeblikket”, så portrætfotograferingen går op i en højere enhed.

portrætfotografen_fredericia1

Fotografering af portrætter i det mobile fotostudie

Vi kan også sagtens fotografere portrætterne i enten vores mobile fotostudie eller hos jer. Det giver ofte mere ro i situationen at blive fotograferet i via studie baggrund, som vi selvfølgelig medbringer. Og her er der også mulighed for at vælge forskellige baggrunde, lyse og mørke, der giver et roligt og neutralt udtryk.

portrætfoto-studio

Portrættet i enten sort/hvid eller farve

Det personlige udtryk i portrættet kan faktisk have stor forskel om billedet er i sort/hvid eller i farve. Et portrætfoto i sort/hvid har et mere stramt og stærkt udtryk og kan passe ind i mange sammenhænge, f.eks. på hjemmesider med mange farver, og det er også velegnet til pressemeddelelser.

fotografering-af-portrætter1
Forskellige farver kan også ændre portrættets udtryk – det en god ide at blive fotograferet med forskelligt tøj på – hvorsom lyset på en optagelse også kan have stor betydning, som det kan ses på billederne herunder.  Så det er vigtigt at få talt med fotografen om stilen, inden man går i gang.

portrætfoto_fredericia12

Du kan se mere om fotografering af portrætter her