Portrætfotograf i Fredericia- få det perfekte portrætfoto
portrætfotografering til CV i Fredericia
portrætfotografer i Fredericia
portrætbilleder fra Fredericia
CV portrætter Fredericia
cv portræt foto Fredericia
CV portræt i Fredericia
CV portrætfotografering i Fredericia
Portrætfotograf - få det perfekte portrætfoto Fredericia
Portræt til job ansøgning Fredericia
fotograf til portræt Fredericia
landets bedste portrætfotograf Fredericia
linkedin portræt Fredericia
portrætfoto til Fredericia
professionelle reklamefotografer og portrætfotografer
Et godt portræt eller et professionelt profilbillede
portræt til CV og ansøgning
portræt billeder
portrætfoto udendørs Fredericia
Et godt portræt eller et professionelt profilbillede
portrætbilleder Fredericia
portræt til hjemmeside i Fredericia
portrætbillede
portræt til linkedin

Er du ledig på jobmarkedet, og har du overvejet at få taget professionelle portrætbilleder til dit nye CV, kan vi hos Fredericia fotografi hjælpe dig. Der er flere fordele i at bruge et professionelt portrætbillede i din jobansøgning. Det er oftest billedet, som giver det første blikfang, når din potentielle arbejdsgiver her i Fredericia, løber alle ansøgningerne igennem. Dermed har du en klar fordel ved at kunne give et bevidst indtryk af, hvem der gemmer sig bag din jobansøgning allerede inden, de er begyndt at læse ansøgningerne. Det er med til at gøre din kommende arbejdsgiver i Vejles erhvervsliv, nysgerrig på at læse din ansøgning, for at evt. indkalde dig til en yderligere samtale. Et portrætbillede i Fredericia, er dermed dit forspring til at gøre et førstehåndsindtryk, hvor andre måske falder igennem.

Find inspiration til portrætter herpå siden

Vi har gennem årene specialiseret os i tage professionelle portrætbilleder i Fredericia. For os er et billede ikke bare et billede – for os handler det om at få indrammet personligheden i den enkelte person i portrætbilledet. Vi oplever, at flere i dag vælger at gå med et utraditionelt portrætbillede, som ikke er opstillet på en normal hvid baggrund, som man typisk kender. Det er med til at give portrætbilledet et personligt og professionelt touch med en opsigtsvækkende effekt.

fotografering af portrætter

Portræt til CV

portræt fra et job

Er du i tvivl om, hvordan dit portrætbillede skal ende ud?

Er du i tvivl om, hvordan dit portrætbillede skal ende ud i at blive, kan du med fordel tage en uforpligtende snak med vores professionelle fotograf i Fredericia. Vi tilbyder dig professionel og ærlig rådgivning i forhold til dine muligheder. Vi hjælper dig ligeledes gerne med at hente inspiration gennem vores referencer og erfaring. Her kan vi vise dig vores tidligere arbejde og måden vi har arbejdet på at indramme et portrætbillede med personligheden for den enkelte person for hvert billede. Det kan være, at du kan se dig selv i en af disse muligheder, eller at vi sammen kan finde et helt unikt præg, du kan sætte på dit portrætbillede når du sender det ud i cyberspace eller i en ansøgning et sted i Fredericia. Vi laver mange forskellige freelance fotoopgaver.

Et portrætfoto kan udtrykke mange ting

Vi har både et fotostudie i Fredericia, hvor vi kan tage dit billede og et mobilt studie, som gør at vi kan bevæge os frit rundt i hele landet. Det giver som udgangspunkt alle muligheder for at danne de bedste rammer for dit perfekte billede til dit CV.

Hvad vil du udtrykke med dit portræt?

Der er som regel ikke en bestemt måde eller særlige regler for, hvad et portrætbillede skal opfylde på et CV. Det vigtigste er, at det skal være målrettet din kommende arbejdsgiver hvor du søger i Fredericia, så det både passer ind i det miljø, du skal arbejde i, og med udstråling af den rolle eller profil du mener, du er egnet til at udfylde for virksomheden.