Vi fik opgaven at lave en billedserie fra Ole Lyngaards 50 års jubilæum

Reklamefoto opgaven blev bestil af Ole Lyngaard smykker og projektet forløb således at vi lavede billeder af virksomhed i dagtimerne under arbejde og senere på aftenen fotograferede vi deres gæster, selve festen for at fange de mange stemningsbilleder fra deres flotte 50 års jubilæum.

Billederne af Ole Lyngaard smykker, er kun et lille udpluk af mange tusindvis af billeder taget på deres jubilæumsdag.

Vi laver alle slags reklamefotografering hos os

Uanset hvad slags fotografering i skal have lavet, så laver vi det, og naturligvis i hele Danmark, ikke kun Fredericia som i kan se. Vi har altid en anerledes og kreativ tilgang til fotografiet, så i får både mange billeder, en høj kvalitet og god kreativitet. Læs mere om fotografen her.

reklamefoto_fredericia1reklamefoto_fredericia2  reklamefoto_fredericia3 reklamefoto_fredericia4 reklamefoto_fredericia5 reklamefoto_fredericia6 reklamefoto_fredericia7 reklamefoto_fredericia8 reklamefoto_fredericia9 reklamefoto_fredericia10  reklamefoto_fredericia12 reklamefoto_fredericia13 reklamefoto_fredericia14 reklamefoto_fredericia15 reklamefoto_fredericia16 reklamefoto_fredericia17 reklamefoto_fredericia18 reklamefoto_fredericia19 reklamefoto_fredericia20 reklamefoto_fredericia21