Fotografering til erhvervsprofilering

Erhvervsfotografering i Fredericia – Når man driver virksomhed, eller skal igang med at skabe sig en erhvervskarriere, eller vil i bare have nye billeder fra firmaet. Så husk at billederne er jeres virksomheds ansigt udadtil. Når en kunde eller leverandør kommer forbi jeres hjemmeside eller generelt søger jer på nettet, så er det første de kigger på, billederne fra virksomheden.

erhvervsfoto

Høj fotografisk kvalitet

Som fotograf i dagens DK/Fredericia er det ikke nok bare at trykke på knappen og smide det på nettet. Det handler om kvaliteten og især det personlige udtryk i billederne, altså jeres historie, der ryger på nettet. Billeder taget i for lav opløsning, kan let komme til at se forkerte ud på skærmen eller i tryksager. Skarpheden er heller ikke den samme hvis ikke billederne er taget på en seriøs og professionel måde. Det er også vigtigt at fotografen, kender til brugen af både kunstigt lys og dagslys etc.

erhvervsfotografering_fredericia

Billeder på en hjemmeside bør opdateres ofte

Er man seriøs omkring sit erhverv og sin virksomhed, og vil man gerne fremstå professionel og seriøs, så bør man ofte opdatere billederne på sin hjemmeside, i kataloger etc. Det virker ikke troværdigt hvis man har billeder liggende der er 10 år gamle etc.

Vi laver som kommercielle fotografer, masser af erhvervsfotografering i og omkring kolding. Så søger du en erfaren erhvervsfotograf i Fredericia, så skriv til os og hør mere.

erhvervsfotograf_fredericia