Modefotograf

Professionel modefotograf

Er du jagt efter en kreativ modefotograf, der kan lidt mere? Fotograferne ved Fredericia fotografi har vundet både dansk og international for deres kreative fotografiske stil. At være en god professionel modefotograf kræver langt mere end blot at “fotografere modeller”, når det gælder arbejdet som modefotograf lægger Fredericia fotografen vægt på billeder med både kant, kreativitet og personlighed God teknik og billedbehandling, samt stærke farver og perfekt komposition.

Fredericia-modefotografi

Drømmen om en karriere starter her

Drømmer du om at blive model, eller arbejder du allerede som model, og vil gerne have lavet nogle flotte billeder til dit set-card og portfolio? Hos os kan du få lavet flotte modebilleder, som matcher lige præcis det udtryk, du går efter. Vi er modefotograferne i Fredericia city.

model_foto_Fredericiamode_fotografen_Fredericia_cmodefotografering_i_Fredericia

Alle kan blive model

Man behøver ikke arbejde som model for at være det. Vi fotografere ofte model-billeder af mennesker, som bare gerne vil have nogle billeder, hvor vi bruger nogle af de samme teknikker og styling, som en model ville bruge. Hvis du synes, det lyder spændende, tager du bare fat i os, og så tager vi en snak om, hvad det er for nogle modelbilleder, du gerne vil have lavet. Vil du gerne være fotomodel og søger du en modefotograf, så skriv til os.

mode_fotograf_Fredericia

Modefotografi