Har i overvejet at få lavet månedsfoto? Få foreviget det første år af jeres barns liv – Et minde for livet. At få månedsfotograferet jeres barn, er noget I aldrig vil komme til at fortryde. Her fanger vi smil, sidde selv, kravl, de første skridt, etc. I kommer én gang om måneden i 12 måneder. Det er jeres ansvar at huske at få bestilt tid fra måned til måned. Fra gang til gang får I prøveark med, med billeder fra måneden forinden, hvor I kan udvælge hvilke I ønsker i månedsbogen/rammen og til eventuelle bedsteforældre og lign.

Læs mere om den professionelle fotograf i Fredericia her

Månedsfotografering

I kan enten vælge at få jeres barn fotograferet klassisk

I kan enten vælge at få jeres barn fotograferet klassisk med neutral baggrund, kun med barnet i fokus eller I kan vælge at få hvert et foto tema-baseret efter årstid, farver, helligdag og lign. f.eks. til jul med sne og nisser, påske med påskeæg og kyllinger, efterår med blade, halloween med græskar, fastelavn med udklædning og kattetønde, samt et brag af en afslutning til den 12. fotografering med flag, balloner og cake smash, hvor barnet får lov til at spise og snaske med sin egen fødselsdagskage til fotograferingen. (månedsfoto)

Kvartalsfotografering

Månedsfotografering

Månedsfotografering er en af vores yndlings typer fotograferinger, da det er så personligt og hyggeligt at følge en lille ny verdensborger fra de første dage i deres liv til de er 1 årige børn. Det er en fantastisk udvikling og en ære at være en del af at følge. Vi kan ikke undgå at komme til at holde af vores små Månedsbørn, da vi jo ser dem én gang om måneden i et helt år, derfor får I også -20% rabat hvis I fortsætter med Årsfotografering. (månedsfoto)

Kvartalsfotografering

Kvartalsfotografering

Læs mere om dette længere nede på siden. Hvis I har en mere travl hverdag end normalen, er månedsfotografering måske for overvældende for jer, så anbefaler vi i stedet Kvartalsfotografering med kun 4 fotograferinger på 1 år. For mest variation, anbefaler vi 1. mdr, 4. mdr, 8. mdr og 12. mdr. til Kvartalsfotografering.

Kvartalsfotografering

Årsfotografering

Følg dit barns udvikling år efter år. Man kan starte og slutte på Årsfoto som man vil, men de fleste starter med deres børn som 1 årige. Det er for det meste kunder, der fandt ud af muligheden for sent, da starter senere, da de første år er SÅ vigtige for helheden.

Årsfoto er en god idé, hvis man lige er stoppet til Månedsfoto, men gerne vil fortsætte med noget lignende. Månedsfotokunder får -20% rabat i Opstart ved Årsfoto og skal ikke have taget 1 årsfoto, da de har det fra Månedsfoto. Det første år højst sandsynligt være fyldt med flag, balloner og cake-smash. Det tredje år præget af børnehavestart.

Årsfotografering

Det sjette/syvende år vil måske være præget af skolestart i form af et charmerende skoletaske-foto. Ved det sidste foto, er mange så heldige at få deres konfirmationsfoto med i bogen, som det afsluttende foto, hvis man bliver konfirmeret som 13 årig.

Man kan få alle de vigtige begivenheder med; barnet første fødselsdag, børnehavestart, skolestart, konfirmation, folkeskoleafslutning, student/studine, flyttet ud, måske kan I nå at få et bryllupsfoto med 😉

Læs også: