Konfirmation

Fotografering af konfirmander

Minder skal bevares, når guldklumpen træder ind i de voksnes rækker. Få lavet et kreativt konfirmand portræt i Fredericia.
Konfirmationen er den tid, hvor konfirmanden for første gang overgår fra barn til voksen, og ved den lejlighed er det en tradition at få lavet nogle flotte konfirmand billeder.

konfirmation_fotografering_fredericia

Utraditionelle konfirmand fotos

Det er som nævnt ovenfor, en tradition at få lavet konfirmand fotografering, men derfor behøver det ikke være traditionelle opstillede fotos. Vi krydrer fotografierne og gør dem mere smarte og ungdommelige med brug af Fredericias linjer, bygninger og de elementer, som de unge kender og omgiver sig med i deres hverdag. Det kan være en væg med graffiti, en tur i gågaden eller andre steder, hvor konfirmanden føler sig godt tilpas. Vi er med til at finde de gode steder for fotografering i Fredericia.

konfirmand_foto_fredericia

Konfirmand fotografering kan altid laves – året rundt

I modsætning til fx bryllupsfotos behøver konfirmand billederne ikke tages på selve dagen. Man kan sagtens finde en anden dag, hvor billederne kan tages. For de unge mænd er det altid nemt lige at hoppe i tøjet igen, og for de unge kvinder har vi også mulighed for at lave styling og hår på dem (dog mod et ekstra gebyr), så de ligner en million på deres konfirmations fotos.

konfirmand_fotograf_fredericia