Job ansøgning og CV

Vil du øverst i bunken med ansøgninger?

Et billede samt den fysiske fremtoning ved en jobsamtale og før,  betyder meget i relation til andre mennesker, og det gør det også, når man søger sit næste  job. Derfor er det vigtigt med et eller flere gode fotos, der udstråler troværdighed, selvsikkerhed, og appellerer til den, der skal bladre ansøgningerne igennem og læse dem. Vi fotograferer til alle slags cv og ansøgninger i Fredericia, hvor du ønsker det.

CV foto ansøgning

Et foto der skaber blikfang

På et foto til en ansøgning, hvor modtageren kun skimmer ansøgningerne, betyder det meget, at billedet fanger opmærksomheden. Det kan gøres på flere måder, og skal selvfølgelig gøres diskret, så det bliver modtaget efter hensigten. Det er slet ikke utænkeligt, at lige det gode billede gør, at det er din ansøgning, der bliver gemt i den gode bunke.

erhvervsfoto

Personligt udtryk er essentielt

Personen bag portrættet og ansøgningen skal skinne igennem på billedet og vise ansøgeren fra sin bedste side. Det er fotografens opgave at skabe den gode stemning, så personen der fotograferes slapper af og nyder selve fotograferingen, og ad den vej fanger “modellens” personlighed på billedet. Det er de personlige billeder med det rigtige udtryk, der sælger varen, so to speak. Velkommen til den nye fotograf i Fredericia.

job_ansøgning_fotograf