Hvorfor vælge Fredericia til brylluppet? Hvis du har en eller anden tilknytning til Fredericia, så ville det være oplagt at holde jeres bryllup i denne gamle fæstningsby. Det er en forholdsvis nyere by, da den opstod engang midt i 1600-tallet. Der skulle bygges et fæstningsværk på dette strategisk vigtige sted for Danmark, og stedet har da også spillet en vis rolle i forbindelse med flere krige. Byen bærer stadig præg af fæstningen, da voldanlægget står endnu.

Der er derfor knyttet meget krigshistorie til Fredericia, men i dag er det en moderne og driftig by, hvis beliggenhed i Trekantsområdet gør den meget centralt beliggende.

Se flotte og kreative billeder fra bryllup i Trekantsområdet

Vil du gerne giftes i Fredericia?

Vil du gerne giftes i Fredericia?

Har du et særligt forhold til Fredericia, eller vil du bare gerne vies i denne sydjyske by? Så er der mange muligheder for at blive det. Der findes adskillige kirker i og uden for Fredericia, og så er der også det flotte rådhus. Desuden er der flere muligheder for at blive viet andre steder eller ude i det fri.

Der er mange dejlige steder ude i naturen, som ville egne sig glimrende til en vielse. Byen ligger lige ud til vandet, og det giver en god stemning og er en smuk baggrund for et bryllup. På samme måder er der andre former for naturoplevelser at få i og uden for Fredericia.

Hav den skønneste bryllupsdag

Hav den skønneste bryllupsdag

Den dag, man bliver gift, er en helt særlig dag. Det er en dag, man altid vil kunne huske tilbage på, for der er så meget smukt, stort og højtideligt ved et bryllup. Derfor er der mange, der planlægger deres bryllup i virkelig god tid, inden det skal holdes. Det kræver stor planlægning. Med det er da også en god idé at være på forkant med det hele. Dermed kan du få et godt overblik over dagens mange begivenheder og detaljer.

I din planlægning bør du også huske at få booket en professionel fotograf. Der er run på bryllupsfotografer, så det er en god idé at være ude i god tid, når du skal være sikker på, at I har en fotograf til den helt særlige dag. 

Book gerne en lokal fotograf fra Fredericia. Dels er det nemmere i forhold til kørsel, og dels vil vedkommende kende hver et hjørne og hver en busk i og uden for Fredericia. Det kan være guld værd for jer, når der skal findes de helt rigtige steder at få taget billederne. Et bryllup er noget helt særligt.