Et af de spørgsmål

Et af de spørgsmål jeg engang imellem får er hvorvidt man skal bruge et professionelt billede i Fredericia på en dating side eller om man skal bruge en af ens bedre Facebook billeder. Det er der ikke kun ET svar på, men kommer an på hvilken dating side og hvad ens mål er.

profilbillede

Jeg har haft en del kunder

Jeg har haft en del kunder i Fredericia, der vil have taget et ekstra profilbillede til dette formål. Det er ofte folk der har travlt med karrieren og er vant til at ‘sælge’ sig selv igennem deres arbejde. Her foreslår jeg ofte et simpelt sort hvid billede hvis det er til en side som Elitedaters. Her er profilbillederne meget bedre end andre steder og derfor er det fint at skille sig ud. Er billedet i stedet for til en mere almindelig dating side som Single.dk eller Dating.dk (læs anmeldelse her http://www.datingsider.nu/dating-dk-anmeldelse-danmarks-forste-dating-site-er-still-going-strong/), så anbefaler jeg oftest at man bruger et godt privat billede eller får taget et on-location billede i farver. Der er altså forskel på hvilken modtager man har.

privat billede

Der er også forskel på hvilke billeder jeg tager af mænd og kvinder

Der er også forskel på hvilke billeder jeg tager af mænd og kvinder i Fredericia. Min erfaring siger at mænd får mest ud af et professionelt billede, der giver indtryk af en personlighed med drive og lidt mystik, mens mange kvinder med fordel kan bruge et smilende billede fra Facebook. I øvrigt anbefaler jeg oftest at have i hvert fald et ansigtsprofil billede på sin profil og derudover i øvrigt have flere aktivitetsbilleder på profilen, hvor man derigennem kan vise sit liv og personlighed frem.

Så er der også billeder man skal undgå. Især webcam billeder og billeder taget i et spejl. De bliver af dårlig kvalitet og ikke særlig charmerende.

Se også vores side om portrætfotografering i Fredericia.