DERFOR SKAL DU HAVE FOTOS PÅ DIN HJEMMESIDE

En hjemmeside kan hurtigt blive propfyldt med tekst, fordi du har så meget som du gerne vil ud med. Her er billeder et idéelt værktøj til at bryde al teksten. Det kan gøre det lettere for dine læsere, at overskue meget tekst, hvis du jævnligt benytter gode billeder som springer i øjnene. 

Billeder er en stor del af vores hverdag – mange af os tænker sågar i billeder. Derfor er det også vigtigt at du benytter dig af gode fotos på din hjemmeside. I dette indlæg får du et overblik over alle de fordele der følger med, når du benytter dig af billeder på dit website.

Brug for et godt webbureau i Trekantsområdet?

BRYDER “KEDELIG” TEKST

En hjemmeside kan hurtigt blive propfyldt med tekst, fordi du har så meget som du gerne vil ud med. Her er billeder et idéelt værktøj til at bryde al teksten. Det kan gøre det lettere for dine læsere, at overskue meget tekst, hvis du jævnligt benytter gode billeder som springer i øjnene. For selvom du har skrevet, hvad du mener er verdens mest spændende tekst, kan læseren afgøre allerede inden personen har læst noget, at teksten er kedelig – udelukkende pga. en ikke-inspirerende opsætning.

ET BILLEDE SIGER MERE END 1.000 ORD

Jeg ved det godt, det er et corny udtryk, som du har hørt 1.000 gange før – ikke desto mindre er det sandt. Et billede kan vække følelser, som en masse blækklatter aldrig vil kunne frembringe. Hvor mange og hvilken type følelser billedet kan skabe, afhænger selvfølgelig af motivet. Skriver du eksempelvis om rejsemål er billeder et oplagt værktøj, skriver du derimod om kloaklægning er et billede straks mindre appellerende.

BEDRE PLACERINGER ONLINE

Billeder bliver ofte benyttet som et værktøj af Reklamebureauer. Det har nemlig en effekt på din hjemmesides placeringer, når du giver dit billede et relevant filnavn, som stemmer overens med søgninger som du ønsker at ranke på. Det betyder at hvis du skriver om rejser til Østafrika og du benytter et billede af en sandstrand på Tenerife, bør du også navngive billedet derefterDu kan ligeledes benytte “alt-tagget” i billedet, til at skrive et stykke tekst, som er relevant i forhold til billedet.

Læs mere her: