Billeder dokumenterer og billeder er en fantastisk måde at videregive indtryk og oplevelser på, en fantastisk måde at gemme gode minder på. Man siger, at et billede fortæller mere end 1000 ord, hvilket er svært at være uenig i. Et fotografi fanger så mange små detaljer, vinkler og øjeblikke, som man med det blotte øje sommetider vil have svært ved at opfatte. Derfor er en fotosafari en rigtig god måde at opleve den vilde natur på. På en fotosafari kombineres det fantastiske ved at være der i øjeblikket, samtidig med at der er fokus på at tage nogle enestående fotografier, som man kan tage med sig hjem efter ferien.

FOTOSAFARI – DEN PERFEKTE FERIE FOR DEN FOTO INTERESSEREDE

En fotosafari er i sandhed en perfekt rejse for den fotografi interesserede samt rejseglade person. Man kombinerer eksotiske destinationer, spændende oplevelser med fotografering og færdigheder inden for fotografier og fototeknik. Fotosafari til Sri Lanka, hvor man virkelig kan få sig noget af et eventyr. På denne fotosafari vil der være fokus på nogle af Sri Lankas absolutte serværdigheder, såsom:

  • Gå på opdagelse i regnskoven, hvor man vil have mulighed for at tage smukke naturbilleder, samt fotografier af eksotiske og farverige fugle.
  • Bevæge sig ind i den dybe jungle, hvor man vil have mulighed for at få smukke billeder af den elegante og plettede leopard, som lever på disse kanter, samt mange andre fantastiske dyr.
  • Tage ud til kysten og opleve de lækre strande med det hvide sand og azurblå hav. Dette er det ultimative lærred for at tage nogle exceptionelle billeder af hvalmigrationen, som kommer forbi disse kanter.

Udover de smukke naturområder, som man kan besøge på en fotosafari, vil der også være rig mulighed for at fordybe sig i fotografiets verden og forbedre sine evner inden for fotografering. Rejseledere på en fotosafari har ekspertise i fotografering i og af naturen, og kan dermed give mange gode råd med på vejen. Udlandet kan tilbyde nogle helt andre ting, end Danmarks natur og arkitektur kan, hvorfor det netop er sjovt at rejse uden for landets grænser for at afprøve ens egene evner. En fotosafari vil ikke bare forbedre ens evner til at tage fotografier i det fri, det vil også give én en masse fantastiske billeder, som man kan tage med hjem til kolde og grå Danmark.

En fotosafari er en anderledes og sjov ferie, som bestemt må prøves af den fotografi interesserede!

Læs mere her: