Børnebilleder i den kreative stil

Børnefotograf Fredericia – børnefotografering ved uddannet kvindelig fotograf. Jeg laver børnefotos i den sjove og kreative stil. Børnene skal hygge sig og have det sjovt med selve fotograferingen. Når børnene hygger sig og slapper af i fotografens selskab, så kommer de gode og anerledes børnebilleder.

børn-fredericia-fotograf børne-fotografenbørne-fotografering børnefoto_fredericia

Børnefotograf Fredericia

Jeg fotograferer børnefotos enten via mit mobile studio hjemme hos jer, eller on-location et sted som i vælger. Det kan være på en legeplads i eller omkring Fredericia. Det kan være en skov, en park eller på en havn eller ved stranden. Uanset hvad i vælger, så får børnene en oplevelse af de ikke er “bundet” af at skulle “sidde stille” i et stort fotostudio, med “store farlige flash lamper”, der blinker konstant.

fotos-af_børnbørnefoto_fredericia1

Fotografering af børn

Børnebilleder skal ikke masseproduceres, og derfor laver jer heller ikke børnebilleder konstant. Jeg laver et nøje planlagt antal ud og sikrer derfor kreativiteten og energien er intakt når jer skal arbejde dagligt med selve fotografiet.

fotograf-børn-fredericiabørnebilleder-fra-fredericiabørnebillede1

Børnefotografering er en af de typer fotografering jeg brænder allermest for, og derfor vil jer altid gerne sikre mig at i som forældre får en god oplevelse og bliver glade for jeres børnebilleder, og i derefter vil anbefale mig til andre forældre eller familier, der ønsker at få nogle nytænkende og anerledes børnefotos.

Se børnebilleder ved en dygtig børnefotograf her.

børnefotograf fredericia